CakePops til dåpen

Dåpen nærmet seg og jeg brukte all tid på å lage det perfekte bordet til lille solstrålen vår. Så oppdaget jeg CakePops!! Det er det siste nye i cupcake verden - fantastisk godt og veldig dekorativt!! Det ble prikken over i'en på bordet - og en stor snakkis :)

 

Cake Pops er veldig enkelt å lage; Det består av kakerester blandet med for eksempel sjokoladekrem, formet som små boller og dyppet i deilig mørk eller lys sjokolade.

Her er et eksempel på en oppskrift:
Sjokoladekakebunn
100g smør
100g sjokolade
100g melis 
200g melkesjokolade
200g hvit sjokolade
Kjærlighetpinner
Strøssel 

Hell smeltet sjokolade, romtemperert smør og melis i en bolle. Tilsett smuldret kakebunn og kjør dette i en mikser.
Jeg tilsatte så litt kokos i halvparten av deigen - så fikk jeg to typer cakepops. Man kan tilsette hvilken som helst smak man ønsker; f.eks. peanøtter, daimkuler eller appelsinskall..

Så ruller man små boller, som legges i fryseren i ca en halvtime, så de blir enklere å håndtere. For å feste kjærlighetspinnene smelter du litt av melkesjokoladen, dypper pinnen i sjokoladen og stikker den i de små bollene. Deretter må bollene fryser i minst en time før de kan dyppes i smeltet sjokolade og pyntes.

Lykke til :)

 

2 kommentarer

Siv

18.03.2012 kl.23:18

De var kjempegode :))))

Camilla

20.03.2012 kl.12:48

Siv: Takk Siv :)

Skriv en ny kommentar





hits